Lisää halua luonnollisesti

  • addu_prelox

Terve seksielämä on elämän suola. Älä turhaan kärsi heikentyneestä halusta tai kyvystä.

Seksuaalinen halu yksilöllisesti. Miehen libidon heikkenemiseen vaikuttavat ikääntymisen lisäksi muun muassa tupakointi, ylipaino ja vähäinen liikunta. Naisen halua häiritsevät erityisesti työstressi, terveysongelmat ja ruuhkavuodet. Tyydyttävän seksielämän on todettu vahvistavan unenlaatua, itsetuntoa ja lantionpohjan lihaksia. Se auttaa myös pitämään verenpaineen matalana.

Voit kohentaa intiimielämääsi tutkituilla, luonnollista alkuperää olevilla ravintolisillä.

Miten Prelox toimii?

Prelox nostaa mieskuntoa vilkastuttamalla verenkiertoa, erityisesti sukuelinten alueella. Se laajentaa verisuonia, jolloin veri pääsee kiertämään vapaasti ja erektiokyky palautuu. Voit käyttää Preloxia päivittäin.

Lady Prelox kiihdyttää puolestaan verenkiertoa naisen seksuaalisesti tärkeillä alueilla. Se lisää naisten seksuaalista toimintakykyä eri ikävaiheissa: hedelmällisessä iässä ja vaihdevuosien aikana sekä niiden jälkeen. Lady Prelox on ensimmäinen naisille kehitetty tuote, joka palauttaa normaalin seksuaalisuuden.

Sekä Preloxin että Lady Preloxin vaikutukset ilmenevät vähitellen, jo kuukauden kuluttua. 

Miehille: Prelox®

  • Sisältää ranskalaisen rannikkomännyn (Pinus pinaster) kuoriuute Pycnogenolia ja aminohappo L-argiinia, jotka lisäävät erektion syntymiselle tärkeää typpioksidia.
  • Edistää toimivaa verenkiertoa.
  • Ensimmäiset merkit vaikutuksesta näkyvät aamuerektion palautumisena.
  • Suositeltu vuorokausiannos 2 tablettia 2 kertaa päivässä 2 ensimmäisen viikon ajan. Sen jälkeen 1 tabletti 2 kertaa päivässä.

Naisille: Lady Prelox®

  • Ainesosat: ranskalaisen rannikkomännyn (Pinus pinaster) kuoriuute Pycnogenol ja L-Arginiini- ja L-Sitrulliini-aminohapot sekä ruusunmarjauute Rosvita (Rosa canina).
  • Voimakas antioksidantti Pycnogenol vahvistaa yhdessä aminohappojen kanssa verenkiertoa. � C-vitamiinia sisältävä Rosvita vähentää uupumusta ja väsymystä.
  • Suositeltava vuorokausiannos 2 tablettia.
prelox_tuote

Prelox® 60 ja 140 tablettia. Ravintolisä aikuisille miehille päivittäiseen käyttöön.
Lady Prelox®: 60 tablettia. Ravintolisä aikuisille naisille päivittäiseen käyttöön. 
Prelox® ja Lady Prelox® Avainapteekeista.

UusimmatApoteekki-lehti

Apoteekki-lehden löydät myös Facebookista.


Ristikkovastaukset

Lähetä Apoteekki-lehden ristikkovastaukset tästä.


Sinustako avainasiakas?

Avainapteekit tarjoavat avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi elämän eri tilanteisiin ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Tutustu etuihin ja liity avainasiakkaaksi!

Liity avainasiakkaaksi

Lue lisää eduista

Lähin Avainapteekkisi

Tilaa uutiskirje